Assortiment

Verkoop van vers vlees aan particulieren vindt plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag. Het vlees wordt ontbeent, afgevliesd en eventueel gesneden terwijl U wacht. Let op, wij zijn geen slagerij met een toonbank, maar een vleesgroothandel met de mogelijkheid vlees te verkopen aan particulieren.
Flexibiliteit staat voorop; zo is het bijvoorbeeld mogelijk een hele ham te kopen die desgewenst wordt uitgebeend en gesneden of U koopt fricandeau per kilo.

Gehakt
Braadworst
Schnitzels / hamlap
Varkensfilet
Varkenspoulet
Speklapjes
Halskoteletten
Steelkoteletten
Varkenshaasje
Kophaasjes gevliesd
Varkenshiel (per stuk)
Buik a/ spek aan stuk
Droogworstje
Balkenbrij
Zult
BBQ/Grilworst
Hamburgers
Shoarma
Reepjes-vlees
Fricandeau
Ham aan stuk
Ribjes
Dikke vleesribjes
Spareribs
V. schouder aan stuk
Rundergehakt
Soepvlees/klapstuk
Soepvlees zonder bot
Runderpoulet
Stoofvlees
Braadvlees
Rosbief
Bief-stuk/lappen
Contrafilet
Kogelbiefstuk
R.Staart
Beenschijf